Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

KOΠΗ ΠΙΤΑΣ








ο Ηλίας Τσαπούρας, η Μαίρη Ακρίδα και ο Κανέλλος Νίκος.


Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΡΧΕΙΑΔΙΤΩΝ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε φέτος, η εκδήλωση για τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου Σπερχειαδιτών της Αθήνας. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο ΜΠΑΧΑΡΙ του συγχωριανού μας, Τσαπούρα Ηλία στη Πεύκη, την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009.
Την κοπή της πίτας έκανε η πρόεδρος του συλλόγου Μαίρη Ακρίδα η οποία τιμά το σύλλογο του χωριού μας με τη παρουσία της, αλλά κυρίως με την αγάπη της.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και χαιρέτησε ο Δήμαρχος Σπερχειάδας κ. Τζιβελέκας, Νίκος ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χαντζής Γιώργος και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Συλλόγων Φθιώτιδας κ. Βαρσαμάς Κώστας.
Η προσέλευση του κόσμου, ήταν πολύ μεγαλύτερη απ ότι αναμενόταν γεγονός που μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη και γύρω στους 130 Σπερχειαδίτες είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν, μερικοί μάλιστα ύστερα από αρκετά χρόνια, να θυμηθούν παλιότερες εποχές της Σπερχειάδας και να γλεντήσουν όλοι μαζί μια παρέα.
Το περιβάλλον ήταν πολύ ευχάριστο, το φαγητό καταπληκτικό, όπως επίσης και τα παιδιά της ορχήστρας που με τα τραγούδια τους ομόρφυναν τη βραδιά.
Επίσης μας τίμησαν με τη παρουσία τους και συγχωριανοί μας που ήρθαν απ’ την Σπερχειάδα αποκλειστικά για την εκδήλωση, η κ. Κανούτου Βίκυ, ο κ. Κούκος Νίκος και ο κ. Καραντζούνης Σπύρος ο οποίος έκανε δωρεά στο σύλλογο μας την βιντεοσκόπηση και φωτογράφηση της εκδήλωσης.
Τους ευχαριστούμε όλους πολύ και τους υποσχόμαστε ότι του χρόνου θα διοργανώσουμε μια γιορτή ακόμη καλύτερη, αντάξια της Σπερχειάδας.