Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΙΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ











Ο σύλλογος Σπερχειαδιτών Αθήνας διοργάνωσε το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου το απόγευμα στη κεντρική πλατεία Σπερχειάδας, εκδήλωση για μικρά παιδιά.
Το πρόγραμμα που παρουσίασαν καταπληκτικά οι συγχωριανοί μας, Βίκυ Κανούτου και Αλέξανδρος Ντζούνας και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό, περιελάμβανε πολλά παιχνίδια, δημιουργική απασχόληση των μικρών μας φίλων, ζωγραφική, το παιχνίδι του χαμένου θησαυρού, χορό και το ταχυδακτυλουργό που με τα φοβερά του κόλπα εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους.
Η πλατεία πλημμύρισε απ’ τις φωνές και τα γέλια μικρών παιδιών που διασκέδασαν και έπαιξαν με τη ψυχή τους. Αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων μας, οι παιδικές χορευτικές ομάδες των κοριτσιών για το πραγματικό εντυπωσιακό θέαμα που μας πρόσφεραν, το οποίο πρέπει να επισημάνουμε ότι ήταν αποτέλεσμα κοπιαστικής δουλειάς από μέρους τους, χωρίς να έχουν την απαιτούμενη βοήθεια.
Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε το Δήμο μας, τη Κίνηση Πολιτών Σπερχειάδας, το κ. Μπέσσα Θανάση για τη βοήθεια που μας πρόσφεραν, καθώς επίσης ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στη κ. Παρασκευή Τσαπούρα η οποία είχε την ευθύνη της όλης εκδήλωσης.